Comunicació

Comissions -> Comunicació

La Comissió de Comunicació en un inici es va encarregar de gestionar la llista de correus de les persones interessades en la sectorial. Més endavant, va rebre una empenta molt significativa arran de la 3a. assemblea de la sectorial celebrada al Pati Llimona el 9 de novembre. Amb la intervenció de noves incorporacions al grup es va crear aquest bloc de la sectorial i es va donar d’alta un perfil en les xarxes socials que es van considerar més adients: facebook i twitter.  Aquest últim mes d’abril també gestiona l’espai wiki que el procés constituent ha posat a disposició de totes les sectorials per a recopilar i facilitar el coneixement de l’activitat i treball de les mateixes.

La intenció és posar a l’abast de tothom l’activitat i informació que es va generant en el si de la sectorial, fer-nos ressò d’accions i informacions en la línia del PC educació i oferir un marc d’intercanvi d’opinions, impressions a tothom que estigui motivat pel canvi de paradigma educatiu.

La Comissió de Comunicació també participa activament amb la Comissió d’Organització en la preparació i desenvolupament de les Assemblees. Continua oberta a la col·laboració de tothom interessat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s