Tercera assemblea

Assamblees anteriors -> Tercera assemblea

El Pati Llimona acull la tercera sectorial d’Educació. De nou s’omple la sala (a prop de 90 persones). Noves mirades d’il·lusió, expectants i engrescades pel canvi.

Molts de nosaltres participem en diferents assemblees (sectorial i territorials) per això, la comissió organitzativa va proposar la formació sobre Què és un Procés Constituent? una setmana abans dels debats simultanis del dia 16 de novembre.

Tenim la fortuna, que la Coro i en Ferran s’hi han format. Ens expliquen d’una forma clara i ordenada el que van recollir de les intervencions d’en Gerardo Pissarello i d’ en Dimitri Cebados. El debat al voltant d’aquesta presentació ens porta a reafirmar-nos en la il·lusió d’un procés participatiu des de baix i molts veiem clara la necessitat de continuar formant-nos.

Un cop finalitzada aquesta primera part, l’assemblea s’engresca en un debat sobre la implicació del Procés Constituent en diferents accions reivindicatives que hi haurà pròximament. L’assemblea té un ric debat i demostra gran maduresa per resoldre algunes divergències. Tothom coincideix en què és un procés en què cal sumar forces, que no venim a substituir a res, que ens sumem a manifestacions i accions de desobediència civil. Que el Procés ha de ser, com ja ens han explicat a la formació, constituent i “deconstituent” alhora.

El debat ens ha permès compartir visions i conèixer-nos una mica més, cosa que costa en assemblees tan nombroses. El resultat final és molt positiu. Es consoliden les comissions existents, ampliant-les amb nous membres i es crea una comissió de continguts, on entre 20 i 30 persones treballaran per l’elaboració d’un decàleg sobre l’educació que volem. A la propera assemblea general partirem d’aquest document base per a consensuar un decàleg d’educació.

Els membres de la comissió de comunicació ens comprometem a treballar per un facebook, un blog i un twitter específic d’educació.

Molts i moltes hem reafirmat el nostre compromís amb el procés i d’altres l’han iniciat, quina joia!

Com afirma una companya en finalitzar gairebé tres hores d’assemblea: “El procés assembleari és lent, i aquest ho és, per què és real. No hi ha cap tipus de manipulació, ni de predeterminació. Som els que ho estem construint i això és molt il·lusionant. Només ens cal compromís, paciència i treball conjunt”.

Assamblees anteriors -> Tercera assemblea

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s