Quarta assemblea

Malgrat el dia plujós la sala del Pati Llimona acull, en la 4a Assemblea d’Educació, a unes 70 persones.

Iniciem l’assemblea amb una presentació, per part del Miquel i la Sina, de totes les eines que s’han generat per comunicar-nos i fer fluir la informació i el debat. Es presenten el Facebook, el twitter, el blog i el fòrum.

Es convida a tothom a participar-hi i a col·laborar en la comissió encarregada del manteniment i gestió d’aquestes eines.

L’assemblea segueix amb la presentació, per part d’en Marc, de l’estructura organitzativa amb que estem funcionant. Es ratifiquen les persones que van al grup promotor i s’anima als presents a col·laborar en les comissions de comunicació i de continguts.

La segona part de l’assemblea s’inicià amb la presentació, per part de la Coro, dels documents de la resolució política i perspectives electorals i la resolució sobre la consulta. Després d’un debat tranquil, s’aprova la resolució sobre la consulta.

Un participant a l’assemblea manifesta la necessitat d’incloure, en algun punt del manifest general, una menció especial al tema de l’educació. L’assemblea ho considera adient. Es manifestarà aquesta inquietud a la propera reunió del grup promotor.

Amb una dinàmica de grup encetem la darrera part de l’assemblea, dedicada a millorar la proposta de decàleg que presenta la comissió de continguts. La dinàmica és àgil i permet que tothom digui, sobre cada punt del decàleg, allò que creu que es pot afegir, treure o ampliar. Un cop desenvolupada aquesta part, es comparteixen aclariments sobre el que cadascú ha anotat. El debat és molt constructiu i es respira un ambient positiu de col·laboració i treball. Hem posat en marxa el mes de febrer amb empenta. L’aprovació del decàleg es farà a la propera assemblea, on començarem una nova etapa de treball en la sectorial d’educació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s